Saturday 7 February 2015

Eating It All/ Här Käkar Vi Allt

As you may know by now, we're fans of using all the odd bits of the animals that we eat. The same goes for the veg. I was especially proud of this evening's side dish:

Sorry, not my best pic...
What is it? The leaves of two cauliflowers, fried with copious amounts of onions, ghee and spices. Enough as a side dish for five hungry people, plus leftovers. We're saving the actual cauliflowers for some cauli rice tomorrow. Cheap but oh so cheerful food, check! 

****SVENSKA****

Jag predikar ju jämt om att vi ska käka hela djuret. Detsamma gäller ju givetvis även grönsakerna som vi äter. Jag är speciellt stolt över middagens tillbehör. Jag tog blasten från två blomkålshuvuden och stekte den med en massa lök, ghee och kryddor. Det räckte som tillbehör till fem hungriga personer, samt rester. Vi sparar blomkålshuvudena till morgondagens blomkålsris. Riktigt nöjd med mig själv och min påhittighet. ;-)

No comments:

Post a Comment