Monday 7 October 2019

Tre platser kvar på söndagens syrningskurs! ...... 🥦VAD BLIR MAN STARK OCH SNÄLL AV? 🥦 🌶 SURKÅL SÅKLART! 🌶 🥕 OK, nu överdrev jag lite, men bara lite. Probiotikan i surkål och annat fermenterat påverkar nämligen våra tarmbakterier - som i sin tur styr hur vi mår både fysiskt och psykiskt! 🥕 I höst håller jag i 3 heldagskurser på PaulssonPaleos gård i Simlångsdalen där du får lära dig göra surkål, kimchi, kvass och kombucha, samt smaka en massa fermenterade grönsaker. 🥕 Vi lär oss även hur syrade livsmedel, dvs probiotika, kan påverka både kropp och knopp. 🥕 Inklusive recept, anteckningar, grönsaker att ta hem för vidare fermentering, samt glutenfri paleo-fika. 🥕 13/10, 3/11 eller 24/11 10.00-ca 15.00, 890kr 🥕 13:e oktober (några platser kvar): https://ift.tt/2ItFK7a 🥕 3:e november: https://ift.tt/2MjXwL7 🥕 24:e november: https://ift.tt/2oXJlTW För anmälan och frågor, kontakta mig på cecilia@paulssonpaleo.com eller 076-3208474


No comments:

Post a Comment