Thursday 22 February 2018

Poddavsnitt med @halsohormoner ute nu! Vi snackar paleo, självhushåll och elaka elstängsel. 😂 Vi hade roligt! ❤️ #Repost @halsohormoner with @get_repost ・・・ NYTT AVSNITT! .
I avsnitt ‪29 av Hälshormoner intervjuar vi systrarna‬ Cecilia och Catharina från Paulssonpaleo! Paulssonpaleo är det lilla familjeföretaget med många järn i elden - inte bara arbetar de med att bli självförsörjande med hjälp av egna djur och grönsaker, de har också ett bed & breakfast, håller yoga-klasser och löpningskurser, erbjuder kostrådgivning, matlagningskurser m.m.! . Vi pratar om paleo-livsstilen och vad den innebär för just PaulssonPaleo, om hur systrarnas egna resor sett ut: från karriärslivet i London till gårdslivet utanför Simlångsdalen, och från vanlig kost, genom LCHF och numera paleo-kost. . Vi diskuterar också utmaningar med att vara självförsörjande (från rymmande grisar till att lära känna sina jordar), samt fördelarna med två ”superfoods”: fermenterade livsmedel och inälvsmat (och såklart – hur du enkelt lagar det hemma!) . Som ni hör blev det många skratt i avsnittet med de två härliga systrarna! Vi på Hälsohormoner kände oss väldigt inspirerade efter inspelningen, och hoppas att ni ska känna detsamma! . Ett perfekt avsnitt för er som börjat fundera på om ni vill byta riktning i livet och komma närmre djur och natur genom att gå mer ”back to basic” – ELLER för er som bara vill göra nåt litet för att leva mer hållbart 💛 . Ni hittar Paulssonpaleo på www.paulssonpaleo.com, och under @paulssonpaleo på både Instagram och Facebook! . Glöm inte att Hälsohormoners lyssnare får 15% rabatt på Puoris tillskott vid beställning på www.puori.com om ni anger koden ”hh2018”. Hos vår andra sponsor Werlabs kan ni testa er för allt ifrån vitaminbrister till blodsocker och hormonnivåer - gå in på www.werlabs.se och ange vår kod ”hormonpodd” för att få 10% rabatt på alla provtagningar! .
Om ni har frågor om något, maila gärna till ‪halsohormoner@gmail.com‬, skriv till oss på Facebook eller här på vår Instagram-sida. Som vanligt ber vi dig att gärna dela avsnittet och podcasten, så att vi kan hjälpas åt att sprida kunskap!
.
Hälsohormoner hittar du på iTunes, acast och i podcast-appen


No comments:

Post a Comment